Fékfolyadék
A fékfolyadékok olyan hidraulikus folyadékok, amelyek szerepe a fékerő továbbítása a pedáltól a kerekekig. Működésük lényege, hogy szinte összenyomhatatlanok, ezért a pedálra kifejtett erő a folyadékon keresztül minimális veszteséggel továbbítódik. 

A hétköznapi életben leginkább DOT 3, DOT 4 illetve DOT 5.1 kategóriájú fékfolyadékokkal találkozunk. Ezek, az amerikai közlekedési minisztérium (Department of Transportation) által felállított kategóriák a fékfolyadék összetételére, valamint száraz és nedves forráspontjára vonatkozóan fogalmaz meg követelményeket .


ÖsszetételSzáraz forráspont (°C)Nedves forráspont (°C)
DOT 3polietilén-glikol205140
DOT 4polietilén-glikol230155
DOT 5szilikon260180
DOT 5.1polietilén-glikol270191

 

Az alábbiakban találhatóak a forgalmazott szűrőink kereshető online katalógusai. Ezekben talált cikkszámokat szóközök nélkül beírhatják az oldal keresőjébe és akkor rögtön a keresett termékhez jutnak. Ha az oldal nem talál megfelelő terméket, küldje el a termék nevét ide kattintva, és elérhetővé tesszük azt.
A piacon kapható legtöbb szűrőmárkát be tudjuk szerezni versenyképes árakon, ha más típus érdekli keressen bátran. (Mahle-Knecht, Donaldson, Fleetguard, ALCO, Champion, Japanparts, Bosch, Purflux, FRAM, Blue Print, Armafilt, Bárdi, Unix, JC Prémium, Denckermann, Hengst, Müller, Clean-Filter, Purolator, K&N Filter, Hiflofiltro ...)

Autótípus szerint kereshető Mann-Filter katalógus - Prémiumkategória - gyári minőség
Autótípus szerint kereshető Filtron katalógus - OE minőség, gyártói előírásoknak megfelel.
Típus szerint kereshető HIFLOFILTRO katalógus - Prémiumkategória - motorkerékpárokhoz
Típus szerint kereshető K&N Filter katalógus - Prémiumkategória - motorkerékpárokhoz.

Fékfolyadék 17 terméket találtam.

Mutat 1 - 17 / 17
Mutat 1 - 17 / 17
Látogassa meg a Gepex.hu webüzletet a ShopManian