Mannol rozsdaoldó ultra molibden spray Nagyobb A képek illusztrációk. A termékek csomagolása eltérhet.

Mannol rozsdaoldó ultra molibden spray 450ml

Új

Hatásos rozsdaelleni szer, kitűnő súrlódásmentesítő tulajdonságokkal. Széleskörű használathoz, a berendezések összes mozgórészeiben. Mivel a gyorsan behatoló oldószereket tartalmaz, gyakorlatilag azonnal megszabadítja a menetkötéseket a rozsdától és ráégésektől, hosszútavon biztosítja nyikorgásmentes könnyű járatot. 

Bővebb leírás

650,00 Ft‎

Szállítás:1150Ft, utánvét +200Ft
Más termékkel együtt vásárolva, ez a termék a szállítási költséget nem befolyásolja.

 + Hozzáadás összehasonlításhoz

Egyéb kiszerelések

Adatlap

Egyéb infó

Hatásos rozsdaelleni szer, kitűnő súrlódásmentesítő tulajdonságokkal. Széleskörű használathoz, a berendezések összes mozgórészeiben. Mivel a gyorsan behatoló oldószereket tartalmaz, gyakorlatilag azonnal megszabadítja a menetkötéseket a rozsdától és ráégésektől, hosszútavon biztosítja nyikorgásmentes könnyű járatot. Kitaszítja a nedvességet a gyújtógyertyák munkafelületekről, ezáltal könnyeddé teszi a nedves motorok indítását. Alacsony súrlódást biztosít a molibdén diszulfid alapú tártós kenésnek köszönhetően. Nem okoz kárt guminak és műanyagnak.

Drótkefével megtisztítani különösen rozsdás felületeket, rápermetezni a szert és hagyni teljesen beívódni. Szükség esetén megtörölni ronggyal a rozsdamaradványok és a kosz eltávolításáig.

Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülje a tűző napon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Kerülni a palack deformációt. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Propán/bután gázt tartalmaz. Nem tartalmaz ózón károsító vegyületeket (FCKW-frei) és nehéz fémeket.

Távol tartani a gyerekektől. Tarolni a jól szellőzhető helyen.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogassa meg a Gepex.hu webüzletet a ShopManian