Motul RBF 660 Factory Line fékfolyadék 0,5l Nagyobb A képek illusztrációk. A termékek csomagolása eltérhet.

Motul RBF660 Factory Line fékfolyadék 0,5l

★★★★★+

Új

Teljesen  szintetikus fékfolyadék hidraulikus működtetésű fék- és váltórendszerekhez

Bővebb leírás

4 200,00 Ft‎

Szállítás:1127.5Ft, utánvét +200Ft

 + Hozzáadás összehasonlításhoz

Adatlap

Hasonló termékek

Letöltés

Egyéb infó

RBF 660 Factory Line
Racing Brake FluidTeljesen  szintetikus fékfolyadék hidraulikus működtetésű fék- és váltórendszerekhez100 %-ig szintetikus fékfolyadék minden olyan járműhöz, ahol a hidraulikus működtetésű fékekhez és váltókhoz előírás a szilikon-mentes szintetikus folyadék. Kimondottan versenygépek magas hőmérsékletnek ellenálló fékeihez ( acél vagy karbon ) és váltóihoz készül.

Különösen kiváló hőálló képesség és hő stabilitás :

Nagyon magas forráspont ( 325 oC ), amely meghaladja a hagyományos szilikon mentes DOT 5.1 / szilikon bázisú DOT 5 (260 oC) és DOT 4 (230oC) értékeit.
Nagyon hatásossá teszi a fékezést még szélsőséges körülmények között is.
A fékekhez terelendő hűtő légmennyiség csökkentése lényegesen kedvezőbb aerodinamikai kialakítást biztosít a versenyautók számára.

Esős időben is hatékony

A nagyon magas nedves forráspont ( 204 oC ), amely meghaladja a hagyományos szilikon mentes DOT 5.1 ( 180 oC ) és DOT 4 ( 155 oC ) értékeit, még esős időben is hatékony fékezést garantál.

A fékfolyadékok hajlamosak elnyelni a levegő nedvesség tartalmát, aminek eredménye a forráspont csökkenése lehet, ez pedig a fékfolyadék fölforrásának kockázatát növeli.

Ásványi és szilikonos fékfolyadékokkal tilos keverni.


Figyelem: Kimondottan a motorsportban használt járművekhez került kifejlesztésre !!! A MOTUL RACING BRAKE FLUID 660 fékfolyadékot a nagy terhelés következtében gyakrabban kell cserélni, mint a mindennap használatos fékfolyadékokat.
.

Szabvány:  FMVSS 116 DOT 4, SAE J1703, ISO 4925


Csomagolás 0,5 literes flakon

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogassa meg a Gepex.hu webüzletet a ShopManian